fredag 14. desember 2012

Miffy i førjulsgave

Miffy må vel være søtest av de søte?




Lavendelhjerte

Da flinke AvMeg viste fram en toalettveske hun hadde sydd av det fineste Miffy-stoff, ble det kjærlighet ved første blikk her også. Og heldigvis hadde hun nok stoff igjen til én til, som jeg kunne få kjøpe til mine små Miffy-fans. Supersnar levering også - midt i blinken for en utålmodig sjel som meg. Kan virkelig anbefale en titt i hennes nettbutikk :)

En liten overraskelse fulgte også med - et velduftende lavendelhjerte som har fått æresplass på symaskinen min. Der henger det som en fin liten inspirasjonskilde.

tirsdag 11. desember 2012

Instagram-gløtt



Glitrende jul(epynt)


Forberedelser til Lucia


Julegaver neon style


Julegaver i rødt og hvitt


Pepperkakehus

Et lite innblikk i adventstiden her i huset. Jeg er ingen stor høytidsblogger har jeg funnet ut. Når tiden flyr og oppgaver hoper seg opp, går det ut over bloggingen for min del. Dessuten bidrar ikke akkurat mørketiden her i høye nord til at det er enkelt å fotografere uten rett utstyr (og kunnskap, kremt!) - tidspunkt må planlegges nøye (til sånn omtrent mellom kl. 12.00 og 12.30) og alt må klaffe da, ellers kommer mørket igjen. Vanskelig.

Da er det lettere å lykkes noenlunde med Instagram-snapshots. Ser det ikke bra ut i første omgang, er det sikkert et spennende filter som kan brukes og "jukses" til med. Dessuten krever det lite, og er en morsom måte å kommunisere med venner og familie på - særlig de som ikke bor i samme by som meg.

Regner med at flere av dere er på Instagram? Hadde vært morsomt å følge dere. Selv har jeg lukket konto, men hvis noen av mine kjære bloggekjente vil følge meg, er det bare å si ifra.

Nyt avdentstida (den liker i hvertfall jeg best)